Košarica

Naročanje, plačilo in dostava

Po prejemu kupnine na naš TRR, ki je naveden v obvestilu, bomo blago pripravili v dogovorjenem roku in poslali na vaš naslov. O tem boste tudi obveščeni, na elektronski naslov vam bomo poslali obvestilo “Pošiljka iz spletnega mesta Hudkozarc.si je bila oddana dostavni službi”. V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor želite, da vas s strani Pošte Slovenije o dostavi obvestijo preko telefona, nam to posebej sporočite na info@ritzenhoff.si. Dostava blaga v tujino je možna izključno na podlagi medsebojnega individualnega dogovora ob vnaprej definirani lokaciji in izračunanih stroških pošiljanja. V tem primeru nam preko e-pošte na naslov info@ritzenhoff.si pošljite vaše podatke in željene izdelke s količino, da vam pripravimo predračun.

Ob spletnem nakupu 1 paketa (4 kosi kozarcev) je cena poštnine 4,00€, za vsak dodaten paket (4 kosi kozarcev) znaša poštnina 1,00 €, za vrednost nakupa 100€ ali več, vam blago dostavimo brezplačno. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu za področje Slovenije.

Trenutno je edini mogoč način plačila z nakazilom na naš TRR, znesek z vključenim DDV in poštnino najdete na obvestilu o naročilu, ki vam ga bomo poslali po e-pošti.

30 dni jamstva na zadovoljstvo

Možnost vračila izdelkov v 30-ih dneh

Brezplačna hitra dostava

po Sloveniji za naročila nad 64,95 €

Hitro in enostavno plačilo

PayPal, Visa, Mastercard, AmEx, TRR

100% varen in udoben nakup

Varno plačilo z 256-bit SSL enkripcijo