Košarica

Imate vprašanja? Na voljo smo na info@ritzenhoff.si

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Upravljanje s piškotki

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Katere piškotke uporabljamo?

V spodnji tabeli najdete piškotke, ki jih uporabljamo na našem spletnem mestu.

imeveljavnostnamen
cookie_notice_acceptedneskončnoTa piškotek se nastavi zato, da si spletno mesto zapomni vašo odločitev glede analitičnih piškotkov.
_ga2 letiTo naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta.
_gid24 urTo naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta
_gat10 minutPiškotek se uporablja za omejevanje pogostosti zadetkov.
PHPSESSIDsejaTa piškotek je nujno potreben za delovanje spletne strani in omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami.
PH_HPXY_CHECKsejaTa piškotek je nujno potreben za delovanje spletne strani.

Upravljavec piškotkov

DPLN d.o.o.

Trg Pohorskega bataljona 1b, SI-1412 Kisovec
30 dni jamstva na zadovoljstvo

Možnost vračila izdelkov v 30-ih dneh

Brezplačna hitra dostava

po Sloveniji za naročila nad 64,90 €

Hitro in enostavno plačilo

Visa / Mastercard / PayPal / TRR

100% varen in udoben nakup

Varno plačilo z 256-bit SSL enkripcijo