Košarica

Pogoji poslovanja

Splošni prodajni pogoji spletnega mesta Hudkozarc.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določajo delovanje spletnega mesta Hudkozarc.si ter urejajo poslovanje med spletnim mestom Hudkozarc.si in kupcem.

Pomoč uporabnikom

Informacije o naročilih, dostavi in reklamacijah v zvezi s spletnimi nakupi

  • e-nasov: info@ritzenhoff.si
  • telefon: 031 609 495 od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00

Cene

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV.

Naročila

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli obvestilo “Hudkozarc.si – naročilo”, s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo v 5 minutah, lahko pa se to časovno podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev.

Hudkozarc.si si pridržuje pravico do zavrnitve naročila v primeru, da artikla ni več na zalogi.

V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja pravilne dobave vas lahko pokličemo na telefonsko številko, ki ste jo vnesli v področje “Moj račun” oz. ob oddaji naročila.

Po prejemu kupnine na naš TRR, ki je naveden v obvestilu, bomo blago pripravili v dogovorjenem roku in poslali na vaš naslov. O tem boste tudi obveščeni, na elektronski naslov vam bomo poslali obvestilo “Pošiljka iz spletnega mesta Hudkozarc.si je bila oddana dostavni službi”. V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Način plačila

Trenutno je edini mogoč način plačila z nakazilom na naš TRR, znesek z vključenim DDV in poštnino najdete na obvestilu o naročilu, ki vam ga bomo poslali po e-pošti.

Preklic naročila

Prejeta naročila preko spleta lahko brez dodatnih stroškov prekličete do prejema elektronskega sporočila “Pošiljka oddana dostavni službi”. Obvestilo o preklicu naročila je možno po elektronski info@ritzenhoff.si. V zadevo elektronskega sporočila navedite “Preklic naročila”, v sporočilu pa navedite ime in priimek ter številko naročila.

Sprememba naročila

Po oddaji naročila  lahko spremembe naročila posredujete po elektronski pošti na info@ritzenhoff.si in posredujete sledeče podatke:

  • ime, priimek in številko naročila
  • izdelke, ki jih želite dodati, spremeniti ali odstraniti s količinami
  • željene spremembe dostave ali načina plačila

Izdaja računa

Račun bomo izdali ob pošiljanju blaga kupcu in ga priložili pošiljki. E-računov ne izdajamo.

Dostava

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor želite, da vas s strani Pošte Slovenije o dostavi obvestijo preko telefona, nam to posebej sporočite na info@ritzenhoff.si. Dostava blaga v tujino je možna izključno na podlagi medsebojnega individualnega dogovora ob vnaprej definirani lokaciji in izračunanih stroških pošiljanja. V tem primeru nam preko e-pošte na naslov info@ritzenhoff.si pošljite vaše podatke in željene izdelke s količino, da vam pripravimo predračun.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu 1 paketa (4 kosi kozarcev) je cena poštnine 4,00€, za vsak dodaten paket (4 kosi kozarcev) znaša poštnina 1,00 €, za vrednost nakupa 150€ ali več, vam blago dostavimo dostavimo brezplačno. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu za področje Slovenije.

Pravica do odstopa od nakupa

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od pogodbe, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko pošljete na info@ritzenhoff.si ali nas obvestite po telefonu 031 609 495 od ponedeljka do petka od 8.00 – 16.00 ure.

Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od nakupa. Blago morate vrniti nepoškodovan, skupaj z računom. V primeru vračila blaga vam bomo kupnino vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu vrnjenega blaga

Vračilo blaga in naslov za vračilo

DPLN d.o.o.
Trg Pohorskega bataljona 1b
SI-1412 Kisovec

V primeru reklamacij, napačnih ali razbitih izdelkov vračilo blaga predhodno najavite preko e-pošte info@ritzenhoff.si ali preko telefona na 031 609 495 od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00. Po potrditvi oziroma uskladitvi z vami bomo organizirali prevzem pošiljke preko Pošte Slovenije

Poleg blaga obvezno predložite kopijo originalnega računa. Stroški pošiljanja so brezplačni.

Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

Garancija

Izdelki nimajo garancije.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani DPLN d.o.o., z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani Hudkozarc.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila ter v primeru upravičenosti in posebnih akcij, posredovanje kupona za unovčevanje.

Odveza odgovornosti

Vsebino, objavljeno na spletnem mestu Hudkozarc.si, je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. DPLN d.o.o. zagotavlja kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

DPLN d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh spletnega mesta Hudkozarc.si ali za kakršnekoli tehnične napake. Prizadevamo si priskrbeti ustrezne slike za vse izdelke na spletnem mestu Hudkozarc.si. V primeru morebitnih razlik med barvnimi odkloni in dejanskimi izdelki, to ne vpliva na lastnost izdelka. Dopuščamo možnosti za nepravilnosti podatkov, slikovnega, tekstovnega, zvočnega in video materiala na spletnem mestu Hudkozarc.si. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas. Dekorativni material v slikah ni vključen v ceno. V primeru napak vam bomo omogočili odstop od pogodbe na naše stroške.

DPLN d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja preko spletnega mesta Hudkozarc.si kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

30 dni jamstva na zadovoljstvo

Možnost vračila izdelkov v 30-ih dneh

Brezplačna hitra dostava

po Sloveniji za naročila nad 64,95 €

Hitro in enostavno plačilo

PayPal, Visa, Mastercard, AmEx, TRR

100% varen in udoben nakup

Varno plačilo z 256-bit SSL enkripcijo