Akcija!

Set 6 kozarcev za kraft pivo – Ritzenhoff® Bristol 0.3l

26,30 

-12%

Specifična oblika kozarca ohranja peno in ujame aromo piva v kozarcu. Čaša, ki se proti vrhu zoža in nato rahlo odpre, usmerja arome proti nosu. Fin rob in tanke stene kozarca nudijo popolno čutno izkušnjo. Pecelj ohranja pivo dlje časa primerno ohlajeno. Celoten opis ↓

Na zalogi

Kristalni kozarec za kraft pivo (Craft Beer) Ritzenhoff® Bristol 0.3l, tulip, prazen, na belem ozadju
Set 6 kozarcev za kraft pivo - Ritzenhoff® Bristol 0.3l 29,90  26,30 
  • Dostava na dom v 2-5 delovnih dneh
  • 30-dnevno jamstvo na zadovoljstvo. Več…
  • Hitro, enostavno in varno plačilo:

Sprejemamo plačila s PayPal, Visa, Mastercard, American Express, plačilo na TRR

Kozarec za kraft pivo Bristol 0.3L s trebušasto čašo, ki se v zgornjem delu rahlo zapre in tako ujame ter okrepi dišeče arome piva, posebej tankim robom za neovirano srkanje, ter elegantnim pecljem, ki preprečuje prenos toplote iz roke na pivo, hkrati pa zagotavlja nadvse eleganten izgled, je ustvarjen za uživanje in pokušanje vseh vrst in stilov piva – vključno sadnih, kislih, kislih IPA, stoutov ter Hazy IPA.

Za katere stile piva? India Pale Ale (IPA), Ale in druga aromatična piva

Zakaj nam je všeč?

Popularen na mednarodni Craft sceni – kozarec Bristol uporabljajo velike in manjše kraft pivovarne, someljeji za pivo in gostinci po celem svetu, med drugimi Bevog, Brooklyn Brewery in številni drugi.

Oglejte si še ostale različice: Bristol 0.4L

Kristalin je visokokakovostno oplemeniteno steklo, ki je po sestavi enako kristalnemu steklu, vendar BREZ dodatka svinčevega oksida in drugih težkih kovin. Zato je povsem neškodljivo zdravju in okolju, je kar 30% lažje, je bolj trdno in se težje poškoduje. Stene kristalinskih kozarcev so zato lahko izjemno tanke, kar daje izdelkom poseben sijaj ter prefinjenost, med nazdravljanjem pa ustvarijo značilen kovinski zven in zanimivo zvočno harmonijo.

Steklarna Ritzenhoff je ena najprestižnejših visokotehnoloških steklarn v Nemčiji, proizvajalec kozarcev za pivo vrhunske kakovosti in z najširšim asortimanom na svetu. Kozarce oblikuje in proizvaja iz visokokakovostnega, briljantno čistega neosvinčenega kristalnega stekla, kar daje izdelkom poseben sijaj ter eleganco zaradi tanjših sten in popolne obdelave. Ritzenhoff distribuira kozarce za pivo po celem svetu, tako velikim globalnim pivovarnam, kot tudi manjšim specializiranim craft pivovarnam.

Dodatne informacije

Kozarci za

Pivo

Za stil piva

ALE pivo, IPA pivo, Lager, Marčno pivo, Trapist pivo, Svetlo pivo, Temno pivo, Kraft pivo

Material

Oblika

Znamka

Poreklo

Nemčija

Pakiranje

6 kosov v setu

Premer roba

65 mm

Višina

146 mm

Volumen do roba

375 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set 6 kozarcev za kraft pivo – Ritzenhoff® Bristol 0.3l”