Kozarec za pivo - Rizenhoff® Mason 0.3l, tulip, na peclju, prazen
Set 6 kozarcev za kraft pivo – Ritzenhoff® Mason 0.4l

Set 6 kozarcev za kraft pivo – Ritzenhoff® Mason 0.4l

23,90 

Mason je premium kozarec vrhunske kakovosti, ustvarjen za uživanje aromatičnih butičnih piv. Celoten opis ↓

Na zalogi

  • Dostava na dom v 1-3 delovnih dneh
  • 30-dnevno jamstvo na zadovoljstvo. Več…

Kozarec za kraft pivo Mason 0.4l s trebušasto čašo, ki se v zgornjem delu rahlo zapre in tako ujame ter okrepi dišeče arome piva, posebej tankim robom za neovirano srkanje, ter elegantnim pecljem, ki preprečuje prenos toplote iz roke na pivo, hkrati pa zagotavlja nadvse eleganten izgled, je ustvarjen za uživanje in pokušanje vseh vrst in stilov piva – vključno sadnih, kislih, kislih IPA, stoutov ter Hazy IPA.

Za katere stile piva? India Pale Ale (IPA), Ale in druga aromatična piva

Zakaj nam je všeč?

Popularen na mednarodni Craft sceni – kozarec Mason uporabljajo velike in manjše kraft pivovarne, someljeji za pivo in gostinci po celem svetu, med drugimi La Bete, Bevog, Brooklyn Brewery in številni drugi:

Oglejte si še ostale različice: manjši Mason 0.3L ter Bristol 0.3L in Bristol 0.4L s krajšim pecljem

Kristalin je visokokakovostno oplemeniteno steklo, ki je po sestavi enako kristalnemu steklu, vendar BREZ dodatka svinčevega oksida in drugih težkih kovin. Zato je povsem neškodljivo zdravju in okolju, je kar 30% lažje, je bolj trdno in se težje poškoduje. Stene kristalinskih kozarcev so zato lahko izjemno tanke, kar daje izdelkom poseben sijaj ter prefinjenost, med nazdravljanjem pa ustvarijo značilen kovinski zven in zanimivo zvočno harmonijo.

Steklarna Ritzenhoff je ena najprestižnejših visokotehnoloških steklarn v Nemčiji, proizvajalec kozarcev za pivo vrhunske kakovosti in z najširšim asortimanom na svetu. Kozarce oblikuje in proizvaja iz visokokakovostnega, briljantno čistega neosvinčenega kristalnega stekla, kar daje izdelkom poseben sijaj ter eleganco zaradi tanjših sten in popolne obdelave. Ritzenhoff distribuira kozarce za pivo po celem svetu, tako velikim globalnim pivovarnam, kot tudi manjšim specializiranim craft pivovarnam.

Dodatne informacije

Kozarci za

Pivo

Za stil piva

ALE pivo, IPA pivo, Lager, Marčno pivo, Trapist pivo, Svetlo pivo, Temno pivo, Kraft pivo

Material

Oblika

Proizvajalec

Poreklo

Nemčija

Pakiranje

6 kosov v setu

Premer roba

90 mm

Višina

185 mm

Volumen

4 dl

Volumen do roba

480 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set 6 kozarcev za kraft pivo – Ritzenhoff® Mason 0.4l”