Varnost in zasebnost

Varnost

Poskrbeli smo, da bo vsak nakup na spletnem mestu Hudkozarc.si varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo preko spleta (osebni podatki ter podatki o nakupih), so ustrezno kodirani (nameščen SSL certifikat), zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Spletno mesto Hudkozarc.si uporablja 128-bitni kodirni ključ in tehnologijo SSL (Secure Socket Layer).

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno originalno programsko opremo (posodobljeno protivirusno zaščito) svojega računalnika.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetja DPLN d.o.o.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega mesta Hudkozarc.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila ter v primeru upravičenosti in posebnih akcij, posredovanje kupona za unovčevanje.

Ukinitev registracije

Če želite ukiniti vašo registracijo v “Mojem računu”, to sporočite na elektronski naslov info@hudkozarc.si. Za preverjanje pristnosti podatkov, vas bomo  kontaktirali in vam dokončno potrdili ukinitev vaše registracije. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. V roku 15 dni od prejema vaše zahteve za ukinitev registracije, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.

Odjava od e-novic

Odjava iz seznama prejemnikov e-novic je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v katerihkoli od prejetih e-novic. Zaradi specifičnosti poslovnega procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 15 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že poslana oziroma v fazi pošiljanja. V tem primeru se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

30 dni jamstva na zadovoljstvo

Možnost vračila izdelkov v 30-ih dneh

Brezplačna hitra dostava

po Sloveniji za naročila nad 64,95 €

Hitro in enostavno plačilo

PayPal, Visa, Mastercard, AmEx, TRR

100% varen in udoben nakup

Varno plačilo z 256-bit SSL enkripcijo